Voi teitä, Bulla ja Karpalo, mä onneton vaan olen tässä opiskelutehtävää värkännyt enkä ollenkaan tiennyt että niin odotatte...  Täytyy kyllä sanoa, että nämä raportoinnit taitavat jäädä aina iltapuolelle, ensi tiistainakin heräilen unilta luultavasti näihin aikoihin. Mahdottoman hienot tulokset olette saaneet, kumpikin.

Niin, tämän aamun lukema oli 79,7 kg. Eka kerta kun tämän rupeaman aikana oon seiskalla alkavaan päässyt, joten ihan tyytyväinen olen. Tai siis en todellakaan tyytyväinen, mutta tästä on hyvä aloittaa.

Elämä tuntuu kovin kiireiseltä nyt. Räpiköin tässä kaiken keskellä, enkä oikein tunnu suoriutuvan kunnolla mistään. Käsityöt on ainoa "oma juttu", kaipa jollekin uudelle liikuntaharrastuksellekin olis aikaa kun järkkäis. Tarkoitus on ollut, mutta se aina jää. Tällä hetkellä tilanne on se, että liikkumiset jää pelkästään hyötypuolelle (ei hyvä).

Saattaa olla, että tämäkin blogi jää lähinnä tähän tiistaikimpan raportointiasteelle. Asiaa olis kyllä paljon, mutta ei voimia/aikaa. Huomeniltana alkaa taas viikon (t)yöputki, silloin tietysti on paremmin aikaa kirjoitellakin. Jos jaksaa.

Jospa illalla vaikka lisää...

Hellurei ja hellät tunteet!