Joop, mulla on tätä karppausmeininkiä nyt takana jo reilu 1,5 kk. Koko tuon ajan saldo on +-0 kg. Siis mieti, nolla. Ahistaa koko systeemi. Aluksi luin Heikkilää ja haaveilin karppifoorumilla katsellen "ennen-jälkeen"-kuvia. Jossain vaiheessa silmiini eksyi lause: "Kukaan ei laihdu jos ruuasta saatu kalorimäärä on korkeampi kuin kulutus". Siis hä?!?!? Ei Heikkilästä tollasesta löytynyt mitään mainintaa.

Eikös se sit riitäkään että jättää kaikki viljat ja perunat ym. pois ja elelee muutenkin vähillä hiilareilla? Kun kerran rasvat ei imeydy jos ei syö hiilareita samalla. Tuon oivalluksen jälkeen alkoi noita pikkujippoja putoilla nenän eteen oikein urakalla... Syönkö liikaa, syönkö liian vähän? Miksi ei paino laske, onko syynä kenties ruoka-aikojen välillä juodut kahvit, maitotuotteet, liian vähäinen vesimäärä, liian harvoin/usein syöminen? Voiko sitä partaäijää syödä vai eikö voi? Kuinka paljon kasviksia? Miksi ei vatsa toimi?

Niin, tässä muutamia vaan. Ihan tällä kokemuksella voin kyllä sanoa, että tämä on vaikein laji ikinä. Ja vaikein toteuttaa, näköjään.

Aloitin alakarppaamisella, nyt suunnittelin ihan kunnon induktiota. Jollain konstilla tätä jumalauta pitäis saada putoamaan. Ainut ongelma mulla on tuo kahvin juonti, luultavasti lähtee henki jos ei yövuorossa saa ainakin sitä neljää kuppia. Kahvia en oo oppinut juomaan mustana, että sitten se kerma. Eipä sovi Atkinssiin, ei. Suunnittelin jonkun aikaa psyykkaavani itseäni, jos vaikka teehen vaihtaisi.

Huono päivä tänään. Mies on naama nurinpäin ja ipanat ihan hirveitä. Opiskelu ressaa (teen erityispedagogiikan perusopintoja työn ohessa). Masentaa. Tunnen itseni tosi rumaksi ja vastenmieliseksi.

Sellaisia tänne tänään, onneksi huomenna on uusi päivä!