Ensimmäisenä vuorossa selittelyosasto... Tiistaina kävin kyllä puntarilla, vaan on alkuviikko ollut niin hektistä ipanoiden ja tenttiin luvun kanssa että suoraan sanottuna unohdin koko raportoinnin. Eilen taas ei Vuodatus pelittänyt. Mutta parempi myöhään kuin ei silloinkaan.

Mutta siis, viimeinen lukema 78,4 kg. Suoraan sanottuna erikoinen juttu, viikonloppuna nimittäin ratkesin ekaa kertaa ihan totaalisesti, lappasin Heseruokaa, jätskiä ym. ihan urakalla. Toisaalta toi oli ihan tietoinen retkahdus, oon ollu niin pal turhautunut tän rojektin etenemiseen. Mutta siis tuosta huolimatta oli paino jopa laskenut edellisestä, erikoista... Panee edelleen miettimään dieetin tehoa. Toisaalta sain vapailla nukuttua piiiiiiiitkästä aikaa kunnolla, panen sen piikkiin ton laskun. Käsi on ollu niin kipeä etten oo pystynyt neulomuksia värkkäämään, ja kun en jouten osaa telkkaa katella niin on tullu mentyä ajoissa nukkumaan. Vois ottaa tavaksi ihan :)

Nyt olen kyllä kiltisti palannut ruotuun takaisin *pyyhkii metvurstin jämiä suupielistä*. Täytyy nyt yrittää järkätä aikaa ruuanlaittoon, se edellisviikon syömättömyys ton repsahduksen aiheutti; kyllästyin olemaan aina nälissäni. Kun ei ruokaa ole ehtinyt/jaksanut laittaa, menee ne syömiset sille "suoraan jääkaapista"-linjalle eikä tule syötyä kunnolla, vain sen verran että nälkä just lähtee. Ja sit taas ahmitaan.............